Sorteer op

Kraft kraskaarten | Wij willen je iets vertellen

Gefeliciteerd! Je bent zwanger. Wat een fantastisch nieuws. Natuurlijk wil je je zwangerschap op een leuke en originele aan je familie en vrienden aankondigen. Maar wat is nu echt een speciale manier om te vertellen dat je zwanger bent? Een blijvende herinnering is extra leuk. Kies daarom uit ons assoritiment kraskaarten in kraft stijl (ook wel karton look!). Deze leuke kraskaartjes zijn online bij Froezel te koop!

Wij hebben verschillende teksten op de kraskaarten staan, namelijk:

Jullie worden opa en oma!
Je wordt opa!
Je wordt oma!
Jullie worden oom en tante!
Je wordt oom!
Je wordt tante!
Wij krijgen een baby!
Daarnaast hebben wij ook de mogelijk om zelf iets onder het kraslaagje te schrijven. Bijvoorbeeld om te vertellen dat jullie een tweeling krijgen of je kunt het geslacht van je baby onthullen door op het kaartje te schrijven: Het wordt een jongen of het wordt een meisje!
Natuurlijk hoeft dit kaartje niet per se baby gerelateerd te zijn. Je zou onder het kraskaartje ook kunnen schrijven: Wij gaan trouwen!

Vaak krijgen wij de vraag hoe je weet welk kaartje welke tekst heeft onder het kraslaagje. Iedere kaart zit in beschermfolie. Hierdoor blijf de kraslaag niet alleen beschermd, maar hierdoor kunnen wij op het folie duidelijk vermelden welke kaart het is. Geen zorgen dus!

Heb je een bedrijf en wil je graag informeren naar de mogelijkheden om de kraft kraskaarten in te kopen? Bekijk dan onze wholesale pagina! 

© 2018 - 2019 Froezel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel